Om skoleogklubaktiviteter.dk

Skoleogklubaktiviteter.dk er ejet af Støtforeningen.dk og henvender sig til foreninger, skoleklasser, børnehaver, spejdergrupper og institutioner m.fl. som alle arrangerer aktiviteter for børn og unge.

Danmarks skoler, institutioner og foreninger har siden introduktionen af støtforeningen.dk i 2012 tjent mere end 30 mill kr. ved at sælge landslotterier for landskendte Danske organisationer igennem støtforeningen.dk Disse penge er brugt til lejrskoler, træningslejre, udflugter, rejser, indkøb af udstyr og meget andet.

Igennem årene har mange spurgt om vi ikke kunne lave en site, som henvendte sig til skoler og foreninger, således at det var let for lærere, forældre, foreningsledere og trænere at finde aktiviter og produkter målrettet deres målgruppe.

skoleogklubaktiviteter.dk giver et godt overblik og mulighed for lynhurtig søgning for de som arrangerer aktiviteter for børn og unge på skoler og i foreninger.

Også for virksomheder – Siten er også velegnet til at finde overnatning og gode faciliteter til teambuilding, aktivitets og personaledage, konferencer eller andre spændende aktiviteter i virksomheden.